Sivut

sunnuntai 4. elokuuta 2013

SUMMER

Päätin alkaa taas jotain tänne kirjottelemaan, alotan kuvapostauksella!
 Laitan kuvia tästä kesästä ja vähä kerron missä oon ollu ja mitä tehny :).




 Kesäloman ekalla viikolla oli Power Cup -maailman suurin juniorilentopallotapahtuma Mikkelissä. Kesti 4 päivää, niihin päiviin mahtu hikoilua,iloa,surua,hauskan pitoa,syömistä, ja vastustajien lyömistä !!Myö jokuvuotinen disco, esiintyjänä oli Redrama, fiilis oli ihan hyvä ! Tosiaan meidän sarjassa oli  63 joukkuetta, meijen joukkueen sijoitus 13. ! Meni siis tosi hyvin  :). Ensi vuonna Poweri järjestetään tietääkseni Raahessa,sinne sit päihittämään kaikki muut ! Ensi vuonna vielä parempi sijoitus !

Isku ♥





Powerin jälkeen otin vaan rennosti, näin paljon kavereita, kävin uimassa, pelaamassa biitsiä,  normi lomailua :-). Juhannuksen vietin tosi kivassa seurassa! Pidettiin hauskaa ,oltiin satamassa ja myllysaaressa.
 Täs parit kuvat !





Juhannuksen jälkeen , oli enää pari päivää ja alkais rippileiri ! Sitä ootin innolla, laitan kuvii riparista ja kerron meijen ihanasta porukasta ja leiristä !




LP4 oli ihan mahtava ripari! Parin päivän ekan päivän kuluttua meil oli jo tosi hyvä yhteishenki!! Viikon aikana, pelattiin,laulettiin tosi paljon,uitiin,saunottiin,pelattiin lentopalloa, SYÖTIIN HYVÄÄ RUOKAA, naurettiin,itkettiin, katottii parhaita sketsejä, vietetitiin ristiäiset, VIETETTIIN MUN JA EETUN SYNTTÄREITÄ  ja kaikkea tosi mahtavaa !:). Tutustuin ihan mahtaviin leiriläisiin ja isosiin. Unohtumaton viikko, seuraavaks aikomus mennä isoskoulutukseen, koska isoset tekee leiristä parhaan !
Ryhmä number one! Kiitos efot - Sanni,Sini,Sara,Riku ♥
Sain riparilta uuden aivan ihanan ystävän, KIITOS HELMI ♥




LP4 ♥




2 kommenttia: